Vojvode putnika bb, 18000 Niš
+381 69 42 84 444
+381 18 42 84 444
Rashladne komore

Status Frigo projektuje, prozivodi i montira rashladne komore različitih temperaturnih rezima.
Prema Vašim potrebama I zahtevima prilagodjavamo I izgradjujemo rashladne komore.
U dosadašnjem radu smo u svim industrijskim sektorima čija delatnost zahteva neki vid hladjenja projektovali I ugradili rashladne komore. Sektori na kojima smo radili podrazumevaju proizvodnje,skladistenje voca I povrca,mesna industrija,industrija prerade mleka,pekarska industrija,trgovinski objekti,ugostiteljski objekti…
Dugogodisnje iskustvo naseg tima na polju rashlade, opravdalo je poverenje I steklo veliku sigurnost kooperacije nasih komintenata sa nama.

Plusne komore
Ukoliko zelite da bezbedno skladistite Vase namirnice I proizvode (voce,povrce,jaja,mlecne proizvode,meso,suhomesnate prozvode,gljive,cvece…)plusne rashladne komore sa pozitivnim temperaturnim opsegom (najcesce od 0 do 8°C ), su pravi izbor za Vas. Termoizolacioni paneli, hladionicka vrata, sanitarne lajsne I ostale komponente vrhunskog kvaliteta sastavni su deo rashladnih komora koje Status Frigo projektuje I ugradjuje. I pored garancije na ugradjen sistem I sve proizvode pojedinacno, nas tim je uvek na raspolaganju investitoru.

Minusne komore

Za čuvanje I skladištenje zamrznutih proizvoda I namirnica projektuju se minusne rashladne komore sa negativnim temperaturnim rezimom (najcesce od -18 do -25 °C). . Termoizolacioni paneli, hladionicka vrata, sanitarne lajsne, sistemi za regulaciju temperature, vlaznosti vazduha,ventilacije, I ostale komponente vrhunskog kvaliteta sastavni su deo rashladnih komora koje Status Frigo projektuje I ugradjuje. I pored garancije na ugradjen sistem I sve proizvode pojedinacno, nas tim je uvek na raspolaganju investitoru.

Kombinovane (alternativne) komore

Kombinovane rashladne komore imaju mogucnost rada u plusnom I minusnom tempraturnom rezimu. U komorama se ugradjuju sistemi za regulaciju temperature,vlaznosti,ventilacije I ostalih parametara.

Tuneli za zamrzavanje- sok komore

Za zamrzavanje prehrabenih proizvoda, tuneli za zamrzavanje mogu biti protocni I sarzni sa teperaturnim opsegom (od -30 do -40 °C). Za prozvodjace,preradjivace,distributere znacaj tunela za zamrzavaje je veliki zbog mogcnosti ocuvanja kvaliteta proizvoda. Tuneli se mogu montirati samostalno ili kao deo hladnjace zajedno sa komorama za lagrovanje. Status Frigo prilagodjava tunele za zamrzavanje proizvodu kojem su namenjeni, kolicini, vremenom potrebnim za zamrzavanje I drugi uslovima.