×

Loading...

Rashladne komore

 

Status Frigo projektuje, prozivodi i montira rashladne komore različitih temperaturnih rezima.
Prema Vašim potrebama i zahtevima prilagodjavamo i izgradjujemo rashladne komore.
U dosadašnjem radu smo u svim industrijskim sektorima, čija delatnost zahteva neki vid hladjenja, projektovali i ugradili rashladne komore. Sektori na kojima smo radili podrazumevaju proizvodnju, skladistenje voća i povrća, mesnu industriju, industriju prerade mleka, pekarsku industriju, trgovinske objekte, ugostiteljske objekte…
Dugogodišnje iskustvo našeg tima na polju hladnjača, opravdalo je poverenje i steklo veliku sigurnost kooperacije naših komintenata sa nama.

PLUSNE KOMORE

Ukoliko želite da bezbedno skladištite Vaše namirnice i proizvode (voće, povrće, jaja, mlečne proizvode, meso, suhomesnate prozvode, gljive, cveće…) plusne rashladne komore sa pozitivnim temperaturnim opsegom (najčešće od 0 do 8°C ), su pravi izbor za Vas. Termoizolacioni paneli, hladionička vrata, sanitarne lajsne i ostale komponente vrhunskog kvaliteta sastavni su deohladnjača koje Status Frigo projektuje i ugradjuje. I pored garancije na ugradjen sistem i sve proizvode pojedinačno, naš tim je uvek na raspolaganju investitoru.

MINUSNE KOMORE

Za čuvanje i skladištenje zamrznutih proizvoda i namirnica projektuju se minusne rashladne komore sa negativnim temperaturnim režimom (najčešće od -18 do -25 °C). . Termoizolacioni paneli, hladionička vrata, sanitarne lajsne, sistemi za regulaciju temperature, vlažnosti vazduha, ventilacije, i ostale komponente vrhunskog kvaliteta sastavni su deo rashladnih komora koje Status Frigo projektuje i ugradjuje uz garanciju kvaliteta.

KOMBINOVANE (ALTERNATIVNE) HLADNJAČE

Kombinovane rashladne komore imaju mogućnost rada u plusnom i minusnom tempraturnom režimu. U komorama se ugradjuju sistemi za regulaciju temperature, vlažnosti, ventilacije i ostalih parametara.

TUNELI ZA ZAMRZAVANJE – ŠOK KOMORE

Za zamrzavanje prehrambenih proizvoda, tuneli za zamrzavanje mogu biti protočni i statični sa teperaturnim opsegom (od -30 do -40 °C). Za prozvodjače, preradjivače, distributere značaj tunela za zamrzavanje je veliki zbog mogućnosti očuvanja kvaliteta proizvoda. Tuneli se mogu montirati samostalno ili kao deo hladnjače zajedno sa komorama za lagerovanje. Status Frigo prilagodjava tunele za zamrzavanje proizvodima kojima su namenjeni, količini, vremenom potrebnim za zamrzavanje i drugim uslovima.

© All rights reserved for STATUS-FRIGO® since 1999