×

MI SMO STATUS FRIGO

MI SMO STATUS FRIGO

Status Frigo je kompanija koja više od dve decenije posluje na polju rashladnih sistema sa predstavništvom u Nišu. Dugogodišnje iskustvo, posvecenost poslu, efikasnost i fokus na kvalitet doveli su nas u rang vodecih kompanija na tržištu hladenja.

Dobro došli na stranicu firme Status frigo, vodeću u prodaji rezervnih delova za rashladne i klima uredjaje, na teritoriji južne Srbije . Pažljivo osluškujući Vaše potrebe, dugi niz godina, napravili smo odabir najkvalitetnijih komponenti za Vaše rashladne uredjaje.

Rashladni sistemi su osnovna delatnost Status Friga, bilo da je rec o komercijalnom ili idustriskom hladenju. Za vodece mesto na tržištu izborili smo se najboljim odnosom cene i kvaliteta, u šta verujemo da su i mnogi od Vas uspeli da se uvere. Mi smo uvek tu, raspoloženi, da damo savet i pomognemo da napravite pravi izbor.

Rezervni delovi poznatih svetskih proizvodjača na raspolaganju su vam sedam dana u nedelji, tokom čitave godine. U našoj ponudi je, takodje, široka paleta repromaterijala i kompletnog alata za popravku i montažu svih tipova rashladnih uredjaja.

Za Vaše lične potrebe, za potrebe Vašeg marketa ili firme vršimo uslugu servisiranja rashladnih uređaja, kao i projektovanje i izradu rashladnih komora svih namena. Mogućnost da odaberete visokokvalitetnu opremu za Vaš objekat uz konsultaciju sa našim stručnim i ljubaznim osobljem, biće vam pravo zadovoljstvo. Verujemo da su mnogi od Vas uspeli da se uvere u poslovnost i kvalitet usluga koje pružamo.

U vremenu ispred nas, nastojaćemo da zadovoljimo sve zahteve kupaca koji žele kvalitetnu i pre svega pouzdanu rashladnu opremu. Mi smo uvek tu, raspoloženi, da damo savet i pomognemo vam da napravite pravi izbor.

Loading...
© All rights reserved for STATUS-FRIGO® since 1999