×

MI SMO STATUS FRIGO

MI SMO STATUS FRIGO

Status Frigo je kompanija koja više od dve decenije posluje na polju rashladnih sistema sa predstavništvom u Nišu. Dugogodišnje iskustvo, posvecenost poslu, efikasnost i fokus na kvalitet doveli su nas u rang vodecih kompanija na tržištu hladenja.

Dobro došli na stranicu firme Status Frigo, vodeću u prodaji rezervnih delova za rashladne i klima uredjaje, na teritoriji južne Srbije. Pažljivo osluškujući Vaše potrebe, dugi niz godina, napravili smo odabir najkvalitetnijih komponenti za Vaše rashladne uredjaje.

Rashladni sistemi su osnovna delatnost Status Friga, bilo da je reč o komercijalnom ili industrijskom hladjenju. Za vodeće mesto na tržištu izborili smo se najboljim odnosom cene i kvaliteta, u šta verujemo da su i mnogi od Vas uspeli da se uvere. Mi smo uvek tu, raspoloženi, da damo savet i pomognemo da napravite pravi izbor.

Rezervni delovi poznatih svetskih proizvodjača na raspolaganju su Vam sedam dana u nedelji, tokom čitave godine. U našoj ponudi je, takodje, široka paleta repromaterijala i kompletnog alata za popravku i montažu svih tipova rashladnih uredjaja.

Za Vaše lične potrebe, za potrebe Vašeg marketa ili firme vršimo uslugu servisiranja rashladnih uređaja, kao i projektovanje i izradu rashladnih komora svih namena. Mogućnost da odaberete visokokvalitetnu opremu za Vaš objekat uz konsultaciju sa našim stručnim i ljubaznim osobljem, biće vam pravo zadovoljstvo. Verujemo da su mnogi od Vas uspeli da se uvere u poslovnost i kvalitet usluga koje pružamo.

U vremenu ispred nas, nastojaćemo da zadovoljimo sve zahteve kupaca koji žele kvalitetnu i pre svega pouzdanu rashladnu opremu. Mi smo uvek tu, raspoloženi, da damo savet i pomognemo Vam da napravite pravi izbor.

Loading...
© All rights reserved for STATUS-FRIGO® since 1999