×

Poslovna politika

Loading...

Posetom ili kupovinom putem e-commerce portala status-frigo.com prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo.
Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi, tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo STATUS-FRIGO ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti STATUS-FRIGO.

Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima. Sajt status-frigo.com zadržavaja pravo promene podataka svih prikazanih podataka u svako vreme na bilo koj strani bez predhodne najave.
Maloletnici mogu koristiti status-frigo.com uz nadzor roditelja ili staratelja. Sajt status-frigo.com ima pravo da ne objave komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez prethodnog obaveštenja. Sajt status-frigo.com nastoji da sve proizvode opišu što je tačnije moguće.

Sajt status-frigo.com kao i njegov pravni zastupnik STATUS-FRIGO ne garantuju da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.
Iskazana težina proizvoda se odnosi na predpostavljenu obračunsku težinu paketa po kojoj se vrši fakturisanje i naplata troškova isporuke. Stvarna težina proizvoda može odstupati od iskazane težine pošiljke po kojoj se tarifiraju troškovi isporuke.
Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na portalima možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili.
Sajt status-frigo.com kao i njegov pravni zastupnik STATUS-FRIGO ne garantuju da su svi proizvodi prikazani na sajtu dostupni za isporuku, u tom slučaju bićete u najkraćem roku obavešteni putem telefona i elektronske pošte.
Sve cene proizvoda navedene na sajtu su sa uračunatim PDV-om. Prikazane cene su informativnog karaktera. Zadržavamo pravo promene cena u svakom trenutku bez predhodne najave. Zadržavamo pravo otkazivanja porudzbine kupcu bez obrazloženja.

ISKAZANI POPUSTI VAŽE DO ISTEKA ZALIHA

 

Sajt status-frigo.com radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan. Sajt status-frigo.com kao i njegov pravni zastupnik STATUS-FRIGO zadržavaju pravo da mogu promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici u svakom trenutku i bez predhodne najave.


Politika privatnosti status-frigo.com I STATUS-FRIGO se obavezuju se da će čuvati privatnost svih korisnika. Prikupljanje podataka obavlja se jedino u funkciji poslovanja i informisanja korisnika. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju poštujući načelo zaštite privatnosti.

© All rights reserved for STATUS-FRIGO® since 1999